torstai 7. elokuuta 2014

Vasikkauutisia ja muuta sälää

Meille tuli maanantaina vasikoita 13 kappaletta. Niitä tulee siis aina parin kuukauden välein ja ne on semmosia 2 viikon - 1 kuukauden ikäisiä kun ne tulee meille. Koska ne on semmosia vauvarääpäleitä niin ne juo maitoa. Tutista. Se tässä niin mukavaa onkin kun ne on niin julmetun törppöjä jotkut ettei ne meinaa osata juoda kun meillä on sellanen juottoautomaatti ja onhan se tosiaan aika vaativaa kun niitten pitäis osata laittaa se tutti suuhun ja imeä sitä. Onhan se aika paljon vaadittu. Tämmösillä 30 asteen helteillä mitä se tässä on nyt pitänyt niin meinaa hieman kärsivällisyys olla koetuksella ku koittaa pittää nuita kantturoita elossa ja ne vaan hötkyy ja vauhkoaa niinku niille jottain sapelia tungettaisiin kurkkuun. Huh.. No on ne rakkaita mutta on kyllä hikistä hommoo!


Meidän kissanpentu edelleen elää ja voi hyvin. Se on ihan hullu. Nyt siitä on tullut ihan villieläin ja se saalistaa tuolla pihamaalla mm. lampaita. Sitten se kiusaa Shakiraa ja Iisakkia koko ajan ja hyökkii niitten kimppuun vaikka painivat kyllä hieman eri painoluokissa. Mutta ei se välitä eikä se pelkää. Se hyökkäis varmaan karhunkin kimppuun. Mutta koppakuoriaista se pelkää. Shakira ja Iisakki muuttaa varmaan nekin kohta pois kotoa (niinkuin Lempi) kun ne kyllästyy tuohon kersaan.


Ja sitten siihen yritysasiaan! Tänään avasin facebookkisivut ja toivottavasti joku ostaa mun räpellykset pois. Sain tänään viiimein tuon yhen lipaston valmiiksi. Se on jotenkin pistänyt hanttiin aika pahasti. Mutta nyt se siis on kasassa. Ja noin sata keskeneräistä tuotetta on tuolla verstaalla odottamassa viimesilauksiaan. No ei ehkä sata mutta muutama.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti