tiistai 2. syyskuuta 2014

Heleppoa ku heinänteko

Nyt kun mä olen lopettanut päivätyöt niin mulla on ollut yrityksen perustamisen lisäksi aikaa harrastaa myös peltohommia. Eilen oltiin paalailemassa ja mä olin paketointipuolella. Se on ihan mukavata. Aika ykstoikkosta ja selkä tulee kipeäksi kun joutuu olee aika mutkalla siellä traktorissa. Mutta kuitenkin ihan jees kuunnella radiosta jotain hyvää ja tuoksutella syystuoksuja. Sitten kun ilta hämärtyy niin tunnelma on vielä jotenki jännempi ja semmonen hmm.. jotenki ilma on sellainen eksoottinen.
Aloteltiin vasta joskus yhen maissa päivällä. Siihen asti värkkäilin verstaalla. Sit läksimme ja Kalle paalas ja mää käärin. Ekka palloteltiin tuossa pihassa pellolla nimeltään Lohko A. 

Lohko A:n päätystä näkee kodin eri vinkkelistä.






Siellä menee Kalle wruuummm!

Näky tuttuja siellä pellolla! Meidän tyttökissa Lempi on muuttanut vissiin naapuriin jo varmaan vuos sitten, mutta tuli kuitenkin vähän jututtaa meitä tuonne pellolle. Ihan innoissaan kiehnäsi ja kehräsi rakas mussukka. Ja lihaa oli saanut luitten päälle. Hyvin on naapurissa huoli pidetty meidän Lempistä. Kyllä siitä meilläkin olis pidetty huolta mutta kun Iisakki ja Shakira oli niin ärsyttäviä paskiaisia että ne kiusas Lempiä aina eikä antanu sen syödä eikä mittään. :/ nii parempi sen on ihan selvästi tuolla meidän naapureilla joita en ole ikinä tavannut.






Iltanavetan jälkeen vaihettiin pellolle nimeltä Lotina. (!?) No se ei ole meidän pelto mutta jostain syystä me tehtiin sieltä rehua. Oletan että meillä oli lupa siihen. Se pelto sijaitsee tuossa ihan meidän lähellä kans. Siellä meni sitten iltaan asti kuunnellessa radiosta Blues Ministeriä. Tunnelma oli hämärän laskeuduttua joo jotenki semmonen jännä. Väsytti myös ihan sikana jo. Lopeteltiin ysin aikaan, mikä on toki paljon aiemmin kuin mitä mä kuvittelin että siellä menis.

Tätä en kyllä tiiä että miksi tuo kuollut varis roikku tuossa
heinäseipäässä. Kalle meinas että ehkä se on ennakkotapaus
muille variksille. Että näin käy jos tulee särkee näitä paaleja.


Kotiinlähtöaikaan oli jo hämärää


Sellainen oli meijän eilinen paalausreissu. Että semmosta sitte vaa.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti