maanantai 16. huhtikuuta 2012

Ajatella

Niin ajattelin hieman ajatella. Tai itseasiassa vain yhtäkkiä huomasin ajattelevani, joten kyllähän siitä täytyy heti kirjoittaa!
Sitä mietin, kun aina välillä tuntuu ettei oikein ole oikeanlainen. Jotkut toiset ihmiset ehkä on aika tosi oikeanlaisia ja sellaisia tiiättekö että niillä on tukat kammattuna eikä oo eripari sukat ikkään ja talot on tyylikkäästi sisustetut niinkuin avotakassa konsanaan ja muutenkin elämä on sellanen oikeanlainen. Joinain päivinä, niinkuin tänään, on melkein mahdoton olla kadehtimatta.
Joskus pitää hirveästi muistuttaa ihteään siitä ettei oikeastaaan haittaa vaikka mun elämä ei olekaan samanlainen ja vaikka en ossaakaan small talkia ja olen monesti aika nolo ja kömpelö. Joskus sitä haluais väkisin vääntää ittensä sellaseen kauniimpaan muottiin ja olla edes jokseenkin normaali ja joskus itkettää kun ihmiset katsoo pitkään.
Aina ei muista sitä että tärkeintä on se että mä itse pidän itsestäni näin tällasena lahopäisenä ja tohelona lapsena. Koska kyllä mä pidän. Vaikka en aina muista.



aini. tänne ei vissiin voinu kommentoida aiemmin jos ei ollut rekisteröitynyt. no nyt voi komme:)ntoida ihan kuka vaan ja mitä vaan. :)

4 kommenttia:

  1. Voe lahopeälaps sinua.oot rakas!onkohan tuo pesä mihin käpertyneenä ni vielä olkkarin lattialla. "pysy aina sellaisena kuin olet" A Noppi

    VastaaPoista
  2. Ihana lahopää Mansikka. <3 Sää oot just ihana tuollaisenaan. Eikä muuksi tarvi muuttua. <3 -Maija

    VastaaPoista
  3. Etpä nää ois se meijän Marja, jos nää oisit jottai muuta. Oo juur tuommonen, ko tollasena me eniten sua rakastettaan <3
    Laurilta puseloita Majjjjja tätille =)

    VastaaPoista
  4. Kiitos rakkaat! <3 ootte hassuja. kyllä sitä ite vaan on monesti nii lapsellinen kersa huhhuh, mutta jospa sitä vähän viisastuupi. aikuistuahan ei tarvihe kyllä. :)

    VastaaPoista