lauantai 19. toukokuuta 2012

Saanko esitellä: Esa ja Vesa!!




Ei näillä oikeestaan ole edes nimiä, mutta ristin ne nyt vaikkapa siis Esaksi ja Vesaksi.
Ne muutti meille viikko sitte. Esa on isompi ja vähä ärsyttävämpikin. Se tunkee ittensä joka paikkaan ja luulee olevansa joku maailman herra. Vesa vaa peesaa.
Meil on kans silkkikanoja 3 kappaletta ja silkkikukkoja 2. Ne joutuu asumaan ens viikkoon asti Eemelin verstaassa. Tiistaina saan lisää kanaverkkoa ja voin rakentaa niille kans tarhan pihalle. Esa ja Vesa on nii rasisteja ettei ne huoli silkkejä porukkaansa niin siks niille pitää olla oma tarha. 
Vähän käy sääliksi Esaa ja Vesaa kun niillä ei oo emäntiä. Jos joku tietää mukavia sinkkumaatiaiskanoja jossain päin nii ilmotelkaa!  Tääl ois pari poikamiestä vailla rakkautta.

On aika kivan kuulosta ku kukot kiekuu aamusin ja voi hakea omia munia kanalasta! Haaveilen jo lehmästä että sais maidotkin omasta takaa! :)



Esa haluaisi tyttöystävän


6 kommenttia:

  1. Ylväitä kukkoja,kyllä luuls löytyvän emännät.Olet tomera maalaistalon emäntä.Haleja Maire tätskä <3 <3

    VastaaPoista
  2. Voi Esa raukkaa. Tulee kyllä mieleen, että noin kokkava kukko tarttee sellasen kanaemännän joka pitää kukon kurissa :D Onnea akan metästykseen.

    VastaaPoista
  3. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  4. Haha kiitos Maire-täti! <3 on aika hassua olla maatalon emäntä! :)
    Marianne toivottavasti metästys alakaa tuottaa tulosta! ainakin hieman lupaavalta vaikuttaa! Katotaan huomenna että nappasko!

    VastaaPoista
  5. Ääää! En tiiä mistä alottaa mutta nyt on pakko tehä pöytätilaus ja JUST tuomonen pöytä. Paitti että haluan ehkä jonku laatikkozydeemit siihen :) JOOOOKO? <3-Kristiina

    VastaaPoista
  6. haha laatikot just ei oo mun erityisalaa! :D mut kyllä ne varmaan onnistuu. <3

    VastaaPoista