tiistai 6. toukokuuta 2014

Marjakankaan munajahti!

Hui se pääsiäinen meni jo kauan sitten, mutta koska se oli kovin tapahtumarikas, haluan palata siihen ainakin vielä tänäänkin.
Koska mä en ole varmaan ainakaan 15 vuoteen viettänyt pääsiäistä sillai kovinkaan pääsiäismäisesti niin päätin että nyt on aika alkaa sitä sitten viettää taas. Jos tämmösiä juhlia on meille suotu keskelle puuduttavaa arkea niin ottakaamme niistä sit kaikki ilo irti. Eli perhe koolle, paljon hyvää ruokaa ja lapsellista mieltä. Päätin järjestää munajahdin.
Piilottelin vissiin 60 (sellasta muovista askartelumunaa vaan) pitkin poikin tuonne meidän kartanoa ja sit niitä etsittiin ja kolme parasta löytäjää palkittiin suurenmoisella arvostuksella ja kunnialla sekä karkilla. Se oli KIVAA. Tässä voisi olla ainesta Marjakankaan uudeksi perinteeksi!

No mäpäs latailen tähän joitain kuvia. Hei ja jos joku harmistuu oman naamansa (tai jälkikasvunsa naaman) näkemisestä täällä mun blogissa niin ilmoitelkaa niin poistan/sensuroin ne kuvat sitten hetimmiten. :) Kuvat on melkein kaikki ottanut ystäväni, tuttavani ratiritirallaa Veera. <3















Loppukevennyksenä kuva autosta jonka kuljettajansa ajoi
jostain syystä kiinni meidän pellolle! Vahingon ilo voittaa
jouluilon! Kyllä meitä nauratti! ;)

Ja koska mä aika paljon toivoisin että mä saisin kommentteija tänne blogiin niin kertokaahan milloin te olette viimeks puheutuneet trulleiksi? :)

1 kommentti:

  1. Liian kauan sitten. Mahtavia kuvia ja tehkää tosta perinne

    VastaaPoista