sunnuntai 4. toukokuuta 2014

Sirpa, Kari ja Urho

Tänään taidan esitellä teille meidän nuorimmaiset. Nämä tyypit kuoriutui muistaakseni noin kuukausi sitten, eli huhtikuun alussa. Meidän olohuoneeseen ne muutti pitkänäperjantaina. Samana päivänä muuttivat aikuiset kanaset tuonne meidän kanalaan. Ne vietti siis talven siellä mun vanhmpien navetassa.
Halusin tuoda nuo tiput olkkariin jotta saisin ne kesytettyä ja myös siksi, että pihalla on kyllä vielä aika kylmä ja pelkään että ne paleltuu kun yöllä on tainnut olla heti jotain -5 astetta vielä pakkasta. Tänään sataa lunta.
Ne siis elävät nyt meidän olkkarissa akvaariossa ja iltaisin kun mulla on aikaa vahtia niitä niin mä päästän ne tuohon olkkarin lattialle taapertamaan ja ne yrittää koko ajan lehahdella mihin sun sattuu ja joka paikka on täynnä kananpaskaa ja en kyllä ihmettele jos joku pitää tätä järjestelyä ällöttävänä ja kummana, mutta on kyllä ollut siistiä tutustua noihin tyyppeihin. Ne on kaikki erilaisia ja hassuja ja onpa mukava seurata niitten kehitystä tässä ihan lähellä.

Tipujen nimet keksittiin ystävieni Ellan, Veeran ja Pirjon kanssa. Taisi olla joku aika laiska sunnuntai vai mikä ihmeen päivä olikaan, mutta jutut oli veteliä ja nauru herkässä. <3



Kaikki yhdes koos´!

Tipun kynnet tuntuvat makeilta niskassa

Kari on pomo ja kaikista seurallisin

Sirpa on tomera ja itsenäinen tyttö eikä tykkää paijaamisesta.
Urho (taustalla) on utelias mutta arka.

Kari <3 Arrested Development



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti